fbpx

Frakt 49 kr, fraktfritt vid köp över 800 kr ::: Trygg och enkel betalning med Klarna eller PayPal

Köpvillkor

Kniv & Karda ägs av företaget Jordspira och är en webbaserad slöjdbutik. 

Priser och betalning

På Kniv & Kardas hemsida visas alla priser inklusive moms. Kostnad för frakt inom Sverige, 49 kr, tillkommer på ordnar under 800 kr. Ordnar över 800 kr är fraktfria. Frakten kostar 69 kr för leverans till andra länder än Sverige.

Betalning sker enkelt och tryggt med Klarna eller PayPal. Med Klarna slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura. 

Leveranser 

Beställningen levereras direkt till din brevlåda i de fall där försändelsens mått och vikt gör detta möjligt. Om din beställning ej går att leverera till din brevlåda finns den för uthämtning hos ditt närmaste utlämningsställe.

Din beställning skickas inom 3 vardagar efter slutfört köp. Paketet ska hämtas ut inom den tid som står angivet på aviseringen. För paket som inte hämtats ut debiterar Kniv & Karda dig 200 kr för returfrakt och hanteringsavgift.

I de fall du inte har fått din beställning eller om beställningen verkar ha skadats under transport, vänligen kontakta Kniv & Karda via jenny@knivochkarda.se.

Ångerrätt

Du kan ångra ditt köp på Kniv & Karda inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Varan ska returneras till Kniv & Karda i oförändrat skick och väl paketerad. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet gäller inte ångerrätten. Du bekostar själv returfrakten.

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Frakter betalas av kunden.

Returer

Returer sker på kundens egna bekostnad utom om varan är defekt eller vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Kunden ansvarar för varan till dess den har kommit Kniv & Karda tillhanda. 

Kontakta oss innan du returnerar en vara, Kniv & Karda skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. 

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras med största sekretess enligt dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation, 2016/679/EU) och säljs inte vidare till tredje part.

En personuppgift är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. I samband med att du genomför din beställning hos oss godkänner du att vi använder och lagrar dina personuppgifter i vår databas för att kunna fullfölja ditt köp och förse dig med din leverans enligt den service du kan förvänta dig.

Exempel på personuppgifter som vi samlar in är: Fullständigt namn, personnummer, telefonnummer, e-postadress, postadress, och IP-nummer.

Din e-postadress används också för utskick av information och erbjudanden från oss, vårt nyhetsbrev. Det kan du enkelt avsluta prenumerationen av det genom att klicka på Avsluta längst ner i nyhetsbrevet.

Du kan läs Kniv & Kardas fullständiga integritetspolicy här.